Tuesday, May 24, 2022
Home Pezullohen shtate leje minerare ne Bulqize dritan prifti

dritan prifti

Ministri i Ekonomise, Tregtise dhe Energjitikes, Dritan Prifti, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka informuar lidhur me procesin e privatizimit te kompanise publike te nxjerrjes se naftes, Albpetrol.