Home Reth nesh

Reth nesh

Lajmetshqip është një faqe me informacione nga më të ndryshmet në gjuhën shqipe. Ajo shërben si një portal informacioni për ti dhene mundesi te gjithe shqiptareve brenda dhe jashte vendit nje mundesi informimi me shume.

Websiti yne eshte i hapur per te gjithe. Rifreskimi i faqes behet cdo dite me informacione te ndryshme, por jo ne te gjitha kategorite qe permban. Redaksia jone fton te gjithe te interesuarit ne fushen e gazetarise dhe jo vetem, te publikojne shkrimet e tyre ne faqen tone. Ne nuk garantojme publikimin e tyre. Shkrimet do te percillen ne redaksine tone dhe nese plotesojne kriteret per tu publikuar (psh. nuk permbajne materiale ofenduese, kane lidhje me tematiken, etj) ato do te publikohen menjehere. Perveç kesaj, ne nuk marrim persiper te paguajme honorare per shkrimet qe publikohen me perjashtim te bashkepunetoreve tane.

Artikujt mund te dergohen ne adresen e meposhtme te e-mailit.

E-mail: info [at] lajmetshqip.com