Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Zgjedhjet ne Kosove

Tag: Zgjedhjet ne Kosove

Zgjedhjet në Kosovë, fitojnë komandantët

0
Koalicioni i PDK-së, AAK-së dhe partisë Nisma ka fituar 34.1 për qind të votave në zgjedhjet parlamentare në Kosovë. Partia e dytë në Kosovë...