Sunday, August 14, 2022
Home Tags Zgjedhjet ne Korce

Tag: Zgjedhjet ne Korce

E para në listë për PD në Korçë: Humbja edhe nga...

0
Kryesuesja e listës së PD-së në Korçë Valentina Duka, është shprehur se Basha është njeriu i duhur për të ringritur PD-në dhe për ta...