Thursday, December 9, 2021
Home Tags Seb Bytyç

Tag: Seb Bytyç

Seb Bytyçi: NeoOtomanizmi dhe shqiptarët

0
Populli shqiptar, Kosova dhe Shqipëria janë miq me Turqinë. Dhe kjo miqësi është e rëndësishme. Mirëpo, çmimi i kësaj miqësie nuk duhet të jetë...