Thursday, August 18, 2022
Home Tags Insulin

Tag: insulin

Diabeti, shenjat e para dhe keshilla per trajtimin e tij

0
Diabeti i sheqerit është një sëmundje endokrino-metabolike, që ka të bëjë me mënyrën se si organizmi ynë e përpunon sheqerin (karbohidratet apo glukozën) që...