Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Gjykata

Tag: gjykata

Vonesat në miratimin e ligjit për Gjykatat Administrative rrezikojnë ndihmën e...

0
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës nxit miratimin e projektligjit “Mbi gjykimin e mosmarrëveshjeve administrative dhe organizimin e drejtësisë administrative,” të njohur si...