Thursday, August 18, 2022
Home Tags Ergi Dini

Tag: Ergi Dini

Zbardhet ekspertiza e vdekjes se dy te rinjve ne ish-bllok

0
Përplasja e kokës në asfalt ka qenë fatale për këngëtarin Ergi Dini dhe mikun e tij që drejtonte motorin, Kejdi Halili. Ata kanë ndërruar...