Friday, March 31, 2023
Home Tags Diabeti tipi 2

Tag: diabeti tipi 2

Diabeti i tipit 2, ja shenjat qe shfaq dhe si ta...

0
Diabeti eshte nje semundje qe prek menyren sesi trupi kontrollon sheqerin ne trupin tone. Shumica e njerzve qe vuajne nga diabeti kane tipin 2...