Home Sociale Matura Shteterore, lista e notave te provimit te letersise

Matura Shteterore, lista e notave te provimit te letersise

2037
5

Ministria-ArsimitMinistria e Arsimit dhe Shkencës publikoi sot (12 qershor) rezultatet e provimit të parë të Maturës Shtetërore në lëndën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi në të gjitha shkollat e mesme të vendit.

Rezultatet e Gjuhe Shqipe dhe Letersi (Matura Shteterore 2013)

KLIKO KETU

Provimi u zhvillua në datën 31 maj në 203 mjedise provimi dhe morën pjesë rreth 50.000 maturantë. Teza e provimit ishte në përputhje me programin mësimor dhe orientues të kësaj lënde të zhvilluar në shkollën e mesme. Administrimi i procesit është bërë sipas Rregullores së Maturës Shtetërore.

Provimi i dyte i Matures Shteterore, ai i Matematikës është me datën 14 qershor, ndersa provimi i lëndëve me zgjedhje është në datën 29 qershor.

Previous articleKandidati i PD per Tiranen, blen votat me ushqime
Next articleElvis Kabashi: “Jam penduar që refuzova Kombëtaren”

5 COMMENTS

  1. une qe i bera te gjitha ne letersi duke i verifikuar tek skema e vleresimit mora noten 6 ne menyren me te padrejte te mundshme ,kurse nxenesi i 5 mori noten 8 ….nuk di cte them ne keto dite qe kane ardhur po fitojne me shume injorantet sesa te zgjuarit ishalla nderron ky sistem arsimor pozitivisht dhe te ndeshkohet koorrupsioni

  2. une qe i bera te gjitha ne letersi duke i verifikuar tek skema e vleresimit mora noten 6 ne menyren me te padrejte te mundshme ,kurse nxenesi i 5 mori noten 8 normalisht me tezen e plotesuar ….nuk di cte them ne keto dite qe kane ardhur po fitojne me shume injorantet sesa te zgjuarit ishalla nderron ky sistem arsimor pozitivisht dhe te ndeshkohet koorrupsioni

  3. Keni bere shume manipulime me notat e letersise ju drejtues te arsimit zoti ua befte me keq……kjo eshte vene re edhe tek nxenesit e privatit qe u dhane teza te plotesuara me laps si shkolla Wilson,Arberia….normalisht duke u dhene lek drejtoreshave e duke i qerasur me pije freskuese.shpresoj te trgoheni te drejte vleresimin ne provimin e matematikes.alternativat qe nuk zgjidhen quhen te kopjuara..

Leave a Reply to jona Cancel reply

Please enter your comment!
Please enter your name here