HYRJE ShowBiz

ShowBiz

ShowBiz

HYRJE ShowBiz

Berlusconi, nje tjeter pasion i pa shprehur

Pika e dobët e "donzhuanit" Silvio Berluskoni, dihet që janë femrat, por ajo që i ka rrëmbyer zemrën është ish-bashkëshortja e tij Veronika Lario…...

Ndahet nga burri Parashqevi Simaku?

Prej vitesh nuk jeton më në Shqipëri dhe tashmë atdheu për të është kthyer në një mall të vërtetë. Ka krijuar një tjetër jetë...

Produkt 28: Po pergatitemi per albumin e pjekurise

Pasi mbyllën preokupimet e tyre në televizion, tre djemtë e grupit “Produkt 28”, Fabiani, Turi dhe Albani, i kanë hyrë punës për...

Te fundit