HYRJE Etiketimet SHBA vs Kore e Veriut

Etiketim: SHBA vs Kore e Veriut

Cfarë po ndodh midis Koresë së Veriut dhe SHBA-ve?!

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tha se po konsideron një përgjigje “shumë të rëndë” për Korenë e Veriut, e cila, këtë javë,...

Te fundit