HYRJE Etiketimet Ish te perndjekurit

Etiketim: ish te perndjekurit

Dosjet e 400 ish-të përndjekurve që u mungojnë dokumentet

Pjesa më e madhe e dosjeve të trash­gimtarëve që përfi­tojnë këstin e parë dhe të dytë, kanë mungesë dokumentacioni në dosje. Ky është konstatimi...

Te fundit