HYRJE Etiketimet Bieta Sulo

Etiketim: Bieta Sulo

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi behen prinder

Gazetarja, Bieta Sulo ka sjellë në jetë te dielen fëmijën e saj të parë, duke u bere vete dhe duke bere Alban Dudushin prinder...

Te fundit