HYRJE Etiketimet Alban Dudushi

Etiketim: Alban Dudushi

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi behen prinder

Gazetarja, Bieta Sulo ka sjellë në jetë te dielen fëmijën e saj të parë, duke u bere vete dhe duke bere Alban Dudushin prinder...

Te fundit