HYRJE Kuriozitete Superhëna mahnit botën

Superhëna mahnit botën

0
183

Hena kishte sot maksimumin e dritës dhe të madhësisë. E quajnë Super-Hënë sepse duket shumë më e madhe dhe më e shkëlqyer se zakonisht, duke ofruar një spektakël të mrekullueshëm e mbresëlënës.

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here