HYRJE Foto Siemens prezanton vagonet e rinj ne metrone e Londres

Siemens prezanton vagonet e rinj ne metrone e Londres

0
191

Siemens ka zbuluar Inspiro, projektin për vagonët e rinj të metrosë të Londrës. Cdo vagon kushton 1 milion stërlina, rreth 1.2 milion euro.Vagonët e rinj do të hyjnë në funksion në linjën e Piccadilly, Bakerloo dhe Central. Me rastin e 150 vjetorit të metrosë londinesë javën, që vjen do të hapet një ekspozitë në Royal Victoria Docks

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here