HYRJE Kosova Prishtine, “New Born” ndryshon pamje

Prishtine, “New Born” ndryshon pamje

0
200

NEWBORN_Monument-620x397Obelisku Newborn do të ndryshojë pamjen edhe këtë vit.

Tashmë është bërë traditë që në prag të çdo 17 Shkurti, ky simbol i shpalljes së pavarësisë të ndryshojë ngjyrat.

Krijuesi i këtij obelisku, deputeti Fisnik Ismaili, ka thënë se këtë vit “Newborn do të ketë ngjyrat e aktualitetit të Kosovës”.

Sot kanë filluar punimet për t’i dhënë pamjen e re për tetë-vjetorin e pavarësisë.

Në fotografi shihet se si ngjyra e mëparshme është hequr dhe tani pritet që qytetarët, si dhe vitet e kaluara, të marrin pjesë në lyerjen e këtij obelisku.418-620x464141-620x464

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here