HYRJE Foto Miley Cyrus vijon te provokoje fansat, tregon te pasmet

Miley Cyrus vijon te provokoje fansat, tregon te pasmet

0
151

Miley Cyrus vijon të provokojë gjatë koncerteve të saj. Edhe këtë herë Cyrus ka përdorur të pasmet e saj gjatë performancës duke skandalizuar të pranishmit në koncertin në Finlandë. Megjithatë eventet dhe koncertet e Miley-t ndonëse ekstravagancave jane të panumërta. 

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here