HYRJE Politike ‘’Komunikimin Javor’’, Rama i jep një lajm të mirë të gjithë shqiptarëve

‘’Komunikimin Javor’’, Rama i jep një lajm të mirë të gjithë shqiptarëve

0
34

Ditën e sotme, kryeministri Edi Rama ka rikthyer “Komunikimin Javor” në facebook.

Kryeministri, në një komunikim drejt për drejt me të gjithë qytetarët, është shprehur se do të ulet çmimi i bileteve dhe do të hapet aeroporti i Vlorë dhe i Sarandë.

“Një tjetër gjë interesante janë fluturimet që arritën në 116 gjatë verës së shkuar që krahasuar me 60 të një viti më parë përbëjnë një rritje 100%.
Kam bindjen e plotë se ndërtimi 4 vitet e ardhshme i aeroportit të ri kombëtarë ne Vlorës, dhe i aeroportit të ri turistik të Sarandës sëbashkull me ngritjen së shpejti dhe me rritjen e qëndrueshme vit pas vit të linjës ajrore shqiptare është rruga e duhur për ti shumëfishuar fluturimet turistike në Shqipëri si dhe për të ulur tarifat e papranueshme të aeroportit të Rinasit. Dhe po ashtu çmimet shumë të ekzagjeruar të biletave të avionëve për të cilat të gjithë qytetarët ankohen” tha Rama.

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here