HYRJE Foto George Clooney rilidhet perseri me Monika Jakisic

George Clooney rilidhet perseri me Monika Jakisic

0
222

Kur ju keni dalë me aq shume gra sa George Clooney, ndoshta një përsëritje është e pashmangshme.
Aktori ka rifilluar romancen me modelen e njohur kroate, Monika Jakisic .
52-vjeçari aktor dhe modelja kroate thuhet se kanë gëzuar një marrëdhënie ne distance që nga viti 2004 dhe me sa duket kane rifilluar te takohen përsëri muajin e kaluar.

.

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here