HYRJE Kosova Eksodi i kosovareve, krijohet loja “Nali Ise”

Eksodi i kosovareve, krijohet loja “Nali Ise”

0
153

nali-iseEksodi i madh i qytetarëve kosovarë të cilët çdo ditë e më tepër po lënë atdheun e tyre për të emigruar në vendet e zhvilluara evropiane, ka marrë përmasa të mëdha, aq sa së fundmi është kthyer edhe në një lojë të quajtur “Nali Isë”.

Loja e cila është e vlefshme në Market (Play Store) është krijuar nga disa programues të quajtur “basketDUO” dhe në qendër të saj është kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa.

Sipas lojës, kryeministri Isa Mustafa duhet të ndalë autobuzët të cilët kërkojnë të kalojnë kufirin kosovar. Mustafa ka 6 jetë, dhe nëse arrin të ndalë një autobus fiton një pikë, ndërsa në të kundërt, humbet një jetë.

Lojen mund ta shkarkoni ketu

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here