HYRJE Foto E kaluara dhe e tashmja, yjet foto me veten e vet

E kaluara dhe e tashmja, yjet foto me veten e vet

0
153

Për Keanu Reeves koha nuk kalon asnjëherë dhe me kalimin e viteve nuk ka ndryshuar shumë. Ndërsa për Miley Cyrus dhe Christina Aguilera, transformimi është shumë i dukshëm. Faqja “We Know Memes” ka bërë një modifikim fotosh, ku yjet dalin në foto me veten tyre në të kaluarën.

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here