HYRJE Udhetim

Udhetim

Udhetim

HYRJE Udhetim
Po kërkoni për një vend, ku të mundtë kaloni pushime të lira e të mira, por doni të shmangni vendet e prekura nga lufta civile dhe konfliktet? Atëherë lista e revistës elektronike "Askmen" është më se e përshtatshme. Vendet...
TIRANE AGI TRAVEL & TOURS ALBANIA Rr. Dede Gjo Lulipall.1, shk.1,Tirane Tel & Fax: + 355 4/ 212345 Cel: + 355 68 2126721 E-mail: info@atta.com Web: www.atta.com.al AIRNET Rr.Durresit, P.220, Shk.1, Ap.1, Tirane Tel.&Fax.+ 355 4/ 23 71 11 ALBANIA EKSPRES Rr.Durresit, Nr.102, Tirane Tel. + 355 4/ 235220,Fax. +...