HYRJE Teknologji

Teknologji

Teknologji

HYRJE Teknologji

Privacy App per mbrojtjen e te dhenave

Tashmë çdo qytetar që mund të ketë një ankesë për shkeljen e të dhënave personale, mund ta adresojë atë nëpërmjet telefonit të tij. Në Ditën...

WhatsApp, mund te fshini mesazhet qe dergoni

Përditësimet e WhatsApp vazhdojnë. Pas publikimit të lajmit se mund të dërgoni mesazhe dhe kur nuk keni lidhje interneti, tashmë rrjeti më i madh...

Instagram Live vjen dhe ne Shqiperi

Pas publikimit në Shtetet e Bashkuara, Instagram ka zgjeruar dhe më tej mundësinë e videove Live në rubrikën Stories, dhe ky funksion është i...

Facebook permireson privatesine

Përmirësimi i funksionalitetit, përgjigjet ndaj pyetjeve më të zakonshme, informacione më të lehta për tu gjetur. Me rastin e Data Privacy Day më 28...

WhatsApp, perditesime ne dergimin e mesazheve

WhatsApp po bën përditësimin më të madh në aplikacionin e tij mjaft të suksesshëm. Dhe kjo do ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni...

Facebook, fantazme ne vend te emojit me habi

Eksperimenti i fundit i Facebook mbi emojit me temën e Hallouinit është kritikuar për vendosjen e fantazmës në emojin e reagimit me habi. Një...

Twitter ndryshon nga neser

Tashmë ekziston një datë, edhe pse nuk është konfirmuar zyrtarisht. Nga e hëna e 19 shtatorit, rrjeti social “Twitter” do të ofrojë më shumë...

Tableti qe kopjon shkrimin e dores

Edhe tregu u tabletëve është bërë i ashpër për kompanitë, të cilat punojnë gjithnjë e më shumë për të nxjerrë produkte se më inovative,...

Shtepite inteligjente te se ardhmes

Teknologjia po zë gjithnjë e më shumë vend në modelimin dhe mobilimin e shtëpive, por sërish mbetet ende larg premtimit të kompanive që operojnë...

NASA, akses per studimet shkencore

Nga tsunamët në sipërfaqen e Marsit e deri tek jeta në hapësirë dhe ndikimi që ka ajo tek flokët e austronautëve; NASA hap dyert. Agjencia...

Projekti “Hololens” behet realitet

Projekti ambicioz i Microsoft, “Hololens” është realizuar. Teknologjia që ndërton holograme në bazë të një ndërthurjeje mes realitet dhe virtualitetit, ka dalë në shitje. Në...

Instagrami tashme i ngjashem me Snapchat

Instagrami ka prezantuar risinë më të fundit të quajtur “Stories”, që është shumë e ngjashme me shërbimin me të njëjtin emër që ka Snapchat....

Te fundit