86 vizitore online

Hyrje » Mero Baze

Miti i kriminelit si simbol kombëtar, është antishqiptarizëm

Ngjashmëria e frikshme e Janukoviçit dhe Berishës

Ngjashmëria është ekstreme, edhe pse situata në të dy vendet nuk ishte e ngjashme. E parë si krizë e demokracisë, Janukoviç ka ndjekur hap pas hapi atë çfarë ka bërë Sali Berisha në vitin 1997. Edhe pse në Shqipëri Berisha i referohet si krizë e shkaktuar nga skemat piramidale, ajo në thelb ishte një krizë e demokracisë, dhe dështimi i skemave piramidale ishte vetëm shkaku i... 

21 Janari dhe një rrëfim shfajësues i Sokol Olldashit për vete dhe Bashën

Një nga gjërat që kam përjetuar më keq më 21 Janar ishte Sokol Olldashi. E njihja aq mirë sa të mos e besoja kur u shfaq në mbrëmje në ekran të televizionit duke thënë se në makinën që goditi derën e kryeministrisë kishte dinamit dhe se do vriste nëse do të ishte Ministër i Brendshëm. Këtë të dytën e përmendi dhe gjatë fushatës së tij me Lulzim Bashën. Në një bisedë... 

Tags:

Mero Baze: Të poshtëruar me korrektesë

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka poshtëruar politikisht themeluesit e Partisë Demokratike, të thirrur pas vitit 2005 për t’iu ribashkuar partisë së tij në emër të fitores në zgjedhje. Në votimin e fundit të komanduar në Këshillin Kombëtar të kësaj partie, u poshtëruan publikisht të gjithë të thirrurit për të ndryshuar imazhin e PD-së, por sidomos të Berishës... 

Tags:

Mos e humbisni...

Terminali i ri i aeroportit “Adem Jashari”

Terminali i ri i aeroportit “Adem Jashari”