HYRJE Mentor Kikia

Mentor Kikia

Mentor Kikia

HYRJE Mentor Kikia

Mentor Kikia: Benjamini, djali nga Tetova që duhej përcjellë si hero

Ky djalë, Benjamin Ferati, ishte në lulen e rinisë, vetëm 24 vjeç. Ai humbi jetën në përpjekje për të shpëtuar jetën e dy vajzave,...

Fullani si simbol i babëzisë së pushtetit

Nëse drejtësia do të ishte me votë popullore, guvernatori i Bankës së Shtetit, Ardian Fullani, do të ishte të paktën në burg. Prej disa...

Qeveria çeke si përmbaruese e kompanisë CEZ

Ditët para dhe pas prezantimit të opinionit të Komisionit Europian për statusin, u shoqëruan me një reagim të faktorit diplomatik në Tiranë. Në 29...

Jo vetëm gjyq publik gjykatësve të korruptuar

Beteja me dhe për drejtësinë tashmë ka filluar hapur. Pas vitesh, kur akuzat vinin vetëm në formën e sondazheve të organizatave që vlerësonin shkallën...

Në një shtet të korruptuar Juliani zëvendëson drejtësinë

Kurioziteti dhe makthi i madh publik se kush e kishte porositur vrasjen e “një biznesmeni shumë të madh” në Durrës, u shuan. Ai ishte...

Te fundit