Hyrje » Edmond Tupja

Nostradamusi & Nastradini

Frika

Ka shumë mundësi që frika të ketë qenë njëra ndër ndjenjat e para të njeriut të shpellave, këtu e disa milionë vjet të shkuara: frikë se mos vdiste nga uria, nga etja e nga të ftohtët, frikë se mos e shqyenin kafshë të tilla si mamutët e të tjerë të ngjashëm me këta. Frika, sipas Fjalorit të gjuhës shqipe, Tiranë, 2006, është një “ndjenjë shqetësimi të thellë para... 

Edmond Tupja: Shamatë apo shah… mat!

Vazhdon pritja e gjatë, e bezdisshme, e vaposur, e pluhurosur, e zhubravitur (dhe lista e këtyre epiteteve mund të zgjatej gati pambarimisht) e shpalljes përfundimtare të fituesit të zgjedhjeve të 8 majit për Bashkinë e Tiranës. Dhe, bashkë me këtë pritje, vazhdon zhurma mediatike – analiza, opinione, mendime, përshtypje, debate, akuza e kundërakuza, argumente pro e kundër etj., etj.... 

Tags:

Mos e humbisni...

Beatrix Ramosaj tregon te pasmet teper seksi

Beatrix Ramosaj tregon te pasmet teper seksi