116 vizitore online

Hyrje » Armand Shkullaku

Rama- Thaçi, një shfaqje në Prizren

Shpërblimi i qeverisë për Vitin e Ri

Këtë fundviti nuk do të ketë shpërblim për pensionistët. As për punonjësit e administratës dhe familjet në nevojë. Madje as premtime se viti që po vjen do të jetë më i mirë, nuk do të jepen dot. Në vend të tyre, qeveria e re do të shpërndajë copa tullash e dritaresh nga “pallati i Bashës” në Vlorë dhe do të shumëfishojë në facebook padinë e ministres Kodheli për... 

Rama, një fillim në rrugën e vjetër

Mendoni për një çast Sali Berishën në parlament duke iu drejtuar opozitës: Më akuzoni për dhunë? Prisni se nuk keni parë gjë akoma! Pastaj me një vendim qeverie të urdhërojë të gjitha institucionet shtetërore të heqin fotografinë e Presidentit të Republikës. Të detyrojë opozitën të braktisë sallën e parlamentit në Shqipëri dhe të nesërmen të provokojë gati gjysmën... 

Sjellja e çuditshme e kryeministrit në pritje

Ndonëse ka fituar me rezultat të thellë dhe ka gjithë kohën e nevojshme për të përgatitur marrjen në dorë të qeverisë së re, Edi Rama po manifeston një sjellje të çuditshme. Duket sikur nxiton, sikur ka nevojë të prodhojë konflikt, sikur fitorja nuk i mjafton. Disa veprime të tij të fundit janë unikale dhe po krijojnë pështjellim tek qytetarët, pa patur asnjë arsye objektive... 

Armand Shkullaku: Fëmijët ilegalë të Berishës e Ramës

Shqipëria, e penalizuar një muaj më parë në objektivin e saj për t’u afruar me Bashkimin Europian, kryesisht për shkak të krizës politike,  po përjeton një fenomen që e bën edhe më pesimist parashikimin për një zgjidhje të kësaj krize. Presidenti Bamir Topi në njërën anë dhe disa figura të Partisë Socialiste në anën tjetër, kanë dhënë shenja të qarta se do të provojnë... 

Mos e humbisni...

Xixellonja ne nje pyll ne Japoni, foto mahnitese

Xixellonja ne nje pyll ne Japoni, foto mahnitese