HYRJE Lifestyle

Lifestyle

Lifestyle

HYRJE Lifestyle

Ndahet nga burri Parashqevi Simaku?

Prej vitesh nuk jeton më në Shqipëri dhe tashmë atdheu për të është kthyer në një mall të vërtetë. Ka krijuar një tjetër jetë...

Produkt 28: Po pergatitemi per albumin e pjekurise

Pasi mbyllën preokupimet e tyre në televizion, tre djemtë e grupit “Produkt 28”, Fabiani, Turi dhe Albani, i kanë hyrë punës për...

Te fundit