HYRJE Ekonomi

Ekonomi

Ekonomi

HYRJE Ekonomi

Qeveria kerkon borxh 25 milione euro nga bankat

Qeveria do emetojë javën që vjen bonon në euro në tregun e brendshëm. E thënë ndryshe, Ministria e Financave kërkon që të financojë deficitin...

Fullani: Sistemi bankar shqiptar i stabilizuar dhe i suksesshem

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani e ka quajtur ekonominë shqiptare të stabilizuar madje duke e klasifikuar si pjesë të integruar në ekonominë...

Kuponi tatimor,kush perjashtohet nga detyrimi per prerjen

Çdo e dhënë nga kasat e instaluara fiskale do të përcillet "on line", sipas teknologjisë së re të licencuar, tek organet vendore të Tatimeve...

70 milione USD me pak fitime, per biznesin shqiptar.

Në rast se Qeveria nuk do të ndryshojë buxhetin, atëherë çdo muaj që kalon do të konfirmojë paaftësinë e saj për të parashikuar ecurinë...

Padia e Ylli Pangos,gjykata gjobit Top Channel me 400 mij euro

Gjykata e Tiranës dënoi dje me 400 mijë euro gjobë televizionin Top Channel, pas padisë së ish-ministrit të Kulturës, Ylli Pango, për publikimin e...

Fillojne punimet ne autostraden Vermicë-Merdare

Buldozerët dhe makineria e rëndë e kompanisë Bechtel&Enka nuk pushuan për asnjë çast, derisa ministri i Transportit, Fatmir Limaj, inspektonte punimet në autostradën Vermicë-Merdare....

Te fundit