HYRJE Ekonomi

Ekonomi

Ekonomi

HYRJE Ekonomi

Berisha: Buxheti i 2011, buxhet historik për Shqipërinë

Buxhet historik e ka quajtur kreu i qeverisë buxhetin e vitit 2011 që do të miratohet në mbledhjen e sotme të qeverisë. Duke folur në...

Ministria e Shendetesise: Rriten pagat per 20 mije mjeke dhe infermiere

Vendimi u mor dje nga Këshilli Administrativ i ISKSH-së. Sipas tij rriten deri në 9% pagat e punonjësve të qendrave shëndetësore nga skema e...

Pagat e reja për nëpunësit e bashkive dhe policët vendorë

Qeveria miraton pagat e reja për punonjësit në Bashkinë e Tiranës, nëpunësit civilë në bashkitë e tjera në rrethe si dhe në njësi bashkiake....

Banka Boterore: defekti ne Tecin e Vlores mund te ishte shmangur

Institucioni që preket direkt me problemin e hasur të TEC-it të Vlorës është Banka Botërore, e cila ka mbështetur projektin dhe financuar atë me...

Ilacet dhe vizitat ne spital: 10% TVSH

Në ligj par-ashikohet që TVSH-ja të mos jetë 20 për qind, por 10 për qind. Ligji, që është pjesë e paketës fiskale të vitit...

PNUD: Investimet, garanci për rritje ekonomike

Shqipëria duhet të bëjë përpjekjet maksimale për të pasur nën kontroll borxhin publik në nivele poshtë 60 për qind. Raporti i PNUD-it "Shqipëria dhe...

Prifti: Sektori energjetik në Shqipëri, 400 milion euro investime

U zhvillua dje në Vjenë Dita e Shqipërisë në Komunitetin e Energjisë. Shqipëria përfaqësohej nga një delegacion me në krye ministrin e Ekonomisë, Tregtisë...

Kompania e katert mobile ne Shqiperi, “Plus” do ofroje sherbimet brenda afatit

Operatori i katërt i telefonisë celulare “Plus Communication Sha” siguroi sot se do të respektojë të gjitha afatet për ofrimin e shërbimit. Burimet zyrtare...

Berisha nga Korça: Eksportet “Made in Albania” janë rritur me 70 perqind

Nga Korça kryeministri Sali Berisha ka premtuar se Shqipëria do kthehet në një destianacion të ri turistik në botë. Këtë deklaratë ai e ka...

Rriten kreditë e këqija, shtohen vështirësitë për biznesin

Kreditë e pashlyera në banka janë rritur edhe në tremujorin e dytë të vitit, duke pasqyruar vështirësinë e bizneseve dhe individëve për të shlyer...

Berisha: Buxheti i viti 2011 në qeveri më 1 shtator

Kryeministri Sali Berisha ka deklaruar se buxheti i ri duhet të mbërrijë në dyert e kabinetit të tij më një shtator dhe brenda këtij...

Banka e Shqipërisë ul me 0.25 % normën bazë të interesit

Këshilli Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë ka ulur me 0.25% normën bazë të interesit për lekun në përpjekje për të stimuluar ekonominë. Guvernatori Ardian...

Te fundit