HYRJE Ekonomi

Ekonomi

Ekonomi

HYRJE Ekonomi

AMC pritet të marrë licensën e dytë të 3G

Licensa e dytë e shërbimit 3G në Shqipëri duket se do merret nga kompania celulare AMC e cila ka ofruar vlerën më të lartë...

Raporti konfidencial i KLSH: Si vidhen miliona në ndërtimin e rrugëve

Shkeljet me fondet e rrugëve janë kthyer në një praktikë mëse të zakonshme gjatë ndërtimit të tyre. Rrugët konsiderohen një mundësi e mirë e...

Tatimorët sekuestrojnë 2 bar-kafe në Jalë dhe 1 Club në Borsh, ushtronin aktivitete të...

Bizneset që veprojnë jashtë ligjit për procedurat tatimore po i nënshtrohen çdo ditë e më shumë masave të marra nga Drejtoria e Verifikimit në...

Berisha: Linjë transmetimi me Kosovën për energjinë

Kryeministri Sali Berisha mori pjesë dje në përurimin e ndërtimit të linjës së transmetimit 400 kilovolt Shqipëri – Mali i Zi. Ky projekt kap...

Studentët e “Politeknikut”, praktikë pranë KESH-it

Studentët e “Politeknikut” do të kenë mundësi që të zhvillojnë praktika dhe njëkohësisht të punësohen pranë Korporatës Elektroenergjitike shqiptare. Kjo u bë e mundur...

Durrës, terminali i ri i trageteve përfunon vitin tjetër

Sipas kontratës me qeverinë shqiptare, firma "Vega" do të përfundojë pjesën e mbuluar të Terminalit brenda 31 dhjetorit të këtij viti, ndërsa punimet e...

Licenca e dytë 3G në Shqipëri, AKEP: Më 5 shtator hapen ofertat

Më 5 shtator Autoriteti i Komunikimeve Elektronike e Postare do të hapë ofertat për licensën e dytë 3G në Shqipëri. 12,5 mln euro është...

BE miraton këstin e ndihmës greke prej 120 mld Euro

Kryeministri grek Jorgos Papandreu ka shprehur kënaqësinë e tij që Greqia ka siguruar këstin e pestë të ndihmës financiare, si dhe paketën e dytë...

Rruga Tiranë-Elbasan, miratohet fondi prej 25 milionë dollarësh

Miratohet kredia prej 25 milionë dollarë për zbatimin e projektit të rrugës Tiranë –Elbasan. Miratimi zyrtar i kredisë nga Fondi Saudit për Zhvillim është...

Greqia nis kërkimin e naftës në Korfuz, pa percaktuar ende kufirin

Edhe pse më një vijë kufiri të paqartë me Shqipërinë, Greqia, e zhytur në krizë ekonomike, ka vendosur javës që shkoi të hapë tendera...

4 HEC-e në shitje, miratohet p/ligji në Komisionin e Ekonomisë

Komisioni për Ekonominë dhe Financat ka miratuar projektligjin "Për krijimin e shoqërive "HEC, Ulëz - Shkopet" sh.a. "HEC Tiranë Lanabregas" sh.a. dhe "HEC Bistrica...

BE-ja krediton Portugalinë me 78 miliardë euro

Ministrat e financave të vendeve anëtare të BE-së, në mbledhjen e sotme të mbajtur në Bruksel, i kanë lejuar Portugalisë kredi në shumën 78...

Te fundit