HYRJE Lifestyle Bieta Sulo dhe Alban Dudushi behen prinder

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi behen prinder

0
424

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi

Gazetarja, Bieta Sulo ka sjellë në jetë te dielen fëmijën e saj të parë, duke u bere vete dhe duke bere Alban Dudushin prinder te nje djali.

“Të dyja palët nuk mund të prisnin as edhe një ditë me tepër për të takuar njëri tjetrin… 13. 05. 2017”,- shkruante Bieta ne Instagram duke postuar edhe kete foto me poshte.

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi

Ky është fëmija i parë për Bietën, ndërsa për Albanin e dyti, pasi ai ka edhe një vajzë nga martesa e mëparshme.

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here